Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

barbounaros

texnikos mageirikhs texnhs











keikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkΣε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υγρά. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά. Προσθέτουμε μέσα στα τα στερεά τα υγρά και με κουτάλι ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε κουβερτούρα καρύδια και σταφίδες. Αδειάζουμε σε καλά λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα ή σε ταψάκι. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170αντιστάσεις για μια ώρα περίπου. Ελέγχουμε με το μαχαίρι αν έχει ψηθεί. Δεν ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου τα πρώτα 45' γιατί θα κάτσει ο όγκος του. Αφήνουμε να κρυώσει. Ξεφορμάρεται δύσκολα. Την επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο νόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου